Hodnocení obchodu

5,0 90 hodnocení
Přidat hodnocení
5
87x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LV Avatar autora Lubomír Vojteček | 4.11.2019
Výrobek mám zatím krátkou dobu takže testuji.Přešel jsem od konkurenčního výrobku a zatím můžu říct, že i přes nastavení na nižší teplotu lepší chuť a slušná výdrž.
EJ Avatar autora Eliška Jelínková | 1.11.2019
Výrobek: mám ho krátce, zatím vše funguje jak má. Rychlé a spolehlivé dodání, komunikace s obchodem ok a jako bonus i super ochotná poradna a pomoc na telefonu:-)
VP Avatar autora Vladimír Přikryl | 31.10.2019
JF Avatar autora Jiří Fošum | 28.10.2019
Mnohem lepší než IQOS
IG Avatar autora Ivana Gregorová | 12.10.2019
rychlé dodání, vše proběhlo bez problémů
DP Avatar autora Dalibor Podroužek | 30.9.2019
Dpodopučuji.
JC Avatar autora Jiří Chludil | 27.9.2019
Vše proběhlo obratem, Ekožváro bylo velice dobře zabalené, nemělo to chybu.
MK Avatar autora Martin Konečný | 26.9.2019
Tak za mě každopádně super vyzkoušel jsem i elektronickou cigaretu iqos a musím říct že ekožváro svojí funkčností je o třídu výš absolutně vyhovuje doporučuji
VK Avatar autora Viktor Klimes | 24.9.2019
NV Avatar autora Nela Vaňková | 22.9.2019
Skvěle
MO Avatar autora Milan Olah | 21.9.2019
Spokojenost s dodáním i s přístrojem doporučuji vřelý dík.
J Avatar autora Jana | 9.9.2019
PO Avatar autora Pavel Ondroušek | 8.9.2019
JK Avatar autora Jitka Králová | 2.9.2019
Naprosto vyhovuje a na chuť jsem si zvykla hned.
VF Avatar autora Věra Flaxová | 29.8.2019
VM Avatar autora Vitězslav Mašek | 27.8.2019
Vzorná komunikace, vše přehledné, rychlé dodání.
RP Avatar autora Radek Pavelka | 24.8.2019
LL Avatar autora Lubomír Loubal | 30.7.2019
PK Avatar autora Petr Korbélyi | 21.6.2019
Ano. Stránky přehledné, návody velmi snadno pochopitelné. Komunikace vzorná a dodání rychlé.
LP Avatar autora Linda Pecivova | 1.6.2019
Absolutne nejlepsi komunikace! Dekuji Neskutecna rychlost v odeslani, potrebovala jsem jako darek - po ptedchozi konzultaci odpo objednano, do hodiny odeslano a na druhy den rano jsem vyzvedavala v zasilkovne. Zbozi super, obdarovany typ "power" velmi chvali. Dekuji moc!

Stránka 3 z 5 , položek celkem: 90

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zásadami používání souborů cookies.