Hodnocení obchodu

4,9 59 hodnocení
Přidat hodnocení
5
55x
4
3x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
JJ Avatar autora Jaroslav Jirsa | 17.1.2020
EM Avatar autora Eva Malachova | 29.12.2019
Nemužu nikde najit video ... ak se čistí ecožváro robus,ostatní tam jsou,ale tohle nee,poradí někdo??,
KA Avatar autora Kamil Anděl | 21.12.2019
Komunikace s obchodem i rychlost dodání TOP. Výrobek jsem si pořídil jako "zálohu"k IQOS Kombi. Zatím naprostá spokojenost.
KL Avatar autora Karel Libochovic | 13.12.2019
BP Avatar autora Bohumil Podhorský | 7.12.2019
Měl jsem si vzít Power, a nedat na doporučení po(tel.hovoru) s Vaším zaměstnancem.
LV Avatar autora Lubomír Vojteček | 2.12.2019
Výrobek je dobrej. Ale když napíšete firmě že máte na výrobku závadu a on vám ani neodpovídá. Signalizuje to že to neni nic dobrýho. Nejspíš ani neuznají reklamaci. Jinak by si našli 4 minuty na odpověď. Za ty prachy mi ta zkušenost stojí. Diky za ponaučení.
E Avatar autora Ekozvaro.cz (Administrátor) 5.12.2019
Dobrý den, pane Vojtečku, bohužel jsme od Vás nedostali žádnou zprávu ohledně reklamace. Poprosím Vás o zaslání na e-mail: info@ekozvaro.cz nebo nás kontaktujte na telefonní číslo: +420 737 559 567.
ĽG Avatar autora Ľubica Goldyniaková | 18.11.2019
HR Avatar autora Hana Rajchartova | 9.11.2019
Cigareta je oproti konkurenci výkonnější.jen jsem si zatím nezvykla na velikost ale to je malý detail. Automatické čištění je super ale to rozdělávání je už horší. Za mě doporučuji.
JK Avatar autora Jaroslav Kovář | 7.11.2019
Zatím testuji, ale s Iqos se to nedá srovnat.
LV Avatar autora Lubomír Vojteček | 4.11.2019
Výrobek mám zatím krátkou dobu takže testuji.Přešel jsem od konkurenčního výrobku a zatím můžu říct, že i přes nastavení na nižší teplotu lepší chuť a slušná výdrž.
EJ Avatar autora Eliška Jelínková | 1.11.2019
Výrobek: mám ho krátce, zatím vše funguje jak má. Rychlé a spolehlivé dodání, komunikace s obchodem ok a jako bonus i super ochotná poradna a pomoc na telefonu:-)
VP Avatar autora Vladimír Přikryl | 31.10.2019
JF Avatar autora Jiří Fošum | 28.10.2019
Mnohem lepší než IQOS
IG Avatar autora Ivana Gregorová | 12.10.2019
rychlé dodání, vše proběhlo bez problémů
DP Avatar autora Dalibor Podroužek | 30.9.2019
Dpodopučuji.
JC Avatar autora Jiří Chludil | 27.9.2019
Vše proběhlo obratem, Ekožváro bylo velice dobře zabalené, nemělo to chybu.
MK Avatar autora Martin Konečný | 26.9.2019
Tak za mě každopádně super vyzkoušel jsem i elektronickou cigaretu iqos a musím říct že ekožváro svojí funkčností je o třídu výš absolutně vyhovuje doporučuji
VK Avatar autora Viktor Klimes | 24.9.2019
NV Avatar autora Nela Vaňková | 22.9.2019
Skvěle
MO Avatar autora Milan Olah | 21.9.2019
Spokojenost s dodáním i s přístrojem doporučuji vřelý dík.

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 59

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zásadami používání souborů cookies.