!!!! Vážení zákazníci, nařízení vlády ČR o uzavření všech obchodů se naší kamenné prodejny netýká. Naše prodejna zůstává prozatím OTEVŘENA!!!! Zde jsou naše doporučení.

Hodnocení obchodu

4,9 68 hodnocení
Přidat hodnocení
5
64x
4
3x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZH Avatar autora Zdeněk Hájek | 28.3.2020
Obchod je OK, ale zvolená doprava poštou byl omyl. Trvalo jim to skoro týden a přesto, že jsme z domova nevytáhli celý týden paty, "nebyli jsme zastiženi" a musel jsem klusat na poštu.
MV Avatar autora Marian Varga | 26.3.2020
PK Avatar autora Petr Kubeš | 23.3.2020
MV Avatar autora Marian Varga | 22.3.2020
Avatar autora | 17.3.2020
MH Avatar autora Milan Hlavinka | 16.3.2020
Děkuji, perfektní a jsem nad míru spokojený
MZ Avatar autora Monika Ziopulosova | 14.3.2020
MK Avatar autora Maria Koničkova | 13.3.2020
S obchodom som velmi spokojna rychle dodanie a Ekožvaro Robus je super možem len odporučit!!!
JH Avatar autora Josef Haspeklo | 3.2.2020
ŠČ Avatar autora Štěpán Čenský | 24.1.2020
JJ Avatar autora Jaroslav Jirsa | 17.1.2020
EM Avatar autora Eva Malachova | 29.12.2019
Nemužu nikde najit video ... ak se čistí ecožváro robus,ostatní tam jsou,ale tohle nee,poradí někdo??,
KA Avatar autora Kamil Anděl | 21.12.2019
Komunikace s obchodem i rychlost dodání TOP. Výrobek jsem si pořídil jako "zálohu"k IQOS Kombi. Zatím naprostá spokojenost.
KL Avatar autora Karel Libochovic | 13.12.2019
LV Avatar autora Lubomír Vojteček | 2.12.2019
Výrobek je dobrej. Ale když napíšete firmě že máte na výrobku závadu a on vám ani neodpovídá. Signalizuje to že to neni nic dobrýho. Nejspíš ani neuznají reklamaci. Jinak by si našli 4 minuty na odpověď. Za ty prachy mi ta zkušenost stojí. Diky za ponaučení.
E Avatar autora Ekozvaro.cz (Administrátor) 5.12.2019
Dobrý den, pane Vojtečku, bohužel jsme od Vás nedostali žádnou zprávu ohledně reklamace. Poprosím Vás o zaslání na e-mail: info@ekozvaro.cz nebo nás kontaktujte na telefonní číslo: +420 737 559 567.
ĽG Avatar autora Ľubica Goldyniaková | 18.11.2019
HR Avatar autora Hana Rajchartova | 9.11.2019
Cigareta je oproti konkurenci výkonnější.jen jsem si zatím nezvykla na velikost ale to je malý detail. Automatické čištění je super ale to rozdělávání je už horší. Za mě doporučuji.
JK Avatar autora Jaroslav Kovář | 7.11.2019
Zatím testuji, ale s Iqos se to nedá srovnat.
LV Avatar autora Lubomír Vojteček | 4.11.2019
Výrobek mám zatím krátkou dobu takže testuji.Přešel jsem od konkurenčního výrobku a zatím můžu říct, že i přes nastavení na nižší teplotu lepší chuť a slušná výdrž.
EJ Avatar autora Eliška Jelínková | 1.11.2019
Výrobek: mám ho krátce, zatím vše funguje jak má. Rychlé a spolehlivé dodání, komunikace s obchodem ok a jako bonus i super ochotná poradna a pomoc na telefonu:-)

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 68

Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zásadami používání souborů cookies.